Найкращий дизайн костюмів

Закінчила Академію Легкої Промисловості у 1999му.
Член НСКУ
Член Європейської КІноАкадемії.


Вибрана фільмографія:
2018 СЕКС І НІЧОГО ОСОБИСТОГО
2017 БРАМА, повнометражний фільм Володимира Тихого
2015 БРАНЦІ, документальний фільм реж. Володимир Тихий
2014 ПЛЕМ'Я, художній фільм Мирослава Слабошпицього
2013 ЗЕЛЕНА КОФТА, художній фільм Володимира Тихого


• «Коло життя» - 2018
•«Довбуш», - 2018 г
•«Толока» - 2018г
• Реклама Київстар - 2018 г
• Реклама «Львівське експортове» - 2018
• Реклама «Львівське 1715» - 2018
• Реклама «Роберт Домс Голден Ель» - 2018
• «Гаррет Джонс» - 2018
• «Шляхетні волоцюги» - 2017.
• «Гірська жінка на війні» - 2017 .
• «Позывной Бандерас» - 2017
• Реклама сервісу Jelastic - 2017
• Трейлер «А что бы ты спросил у мертвой» - 2017
• Документальний фільм "Бабій яр"- 2016
• Кліп «Mandarin draft», Friday Story - 2016
• "Трое" - 2016
• Короткометражний фільм «Загарбники» - 2015
• Короткометражний фільм «Голден Лав» - 2015


      https://vimeo.com/169074145

• Кліп «КОД 7» -2015


     https://www.youtube.com/watch?v=krMhlg0I4RM

• Кліп ТіниКароль «Сдаться ты всегда успеешь» - 2015
https://www.youtube.com/watch?v=kG46IzgdB0Y
Та ряд проектів у ролі асистента дизайнера по костюмах.


2019 ПОФАРБОВАНЕ ПТАШЕНЯ, повнометражний фільм Вацлава Мархоула
2018 ШЛЯХ МЕРЦЯ, повнометражний фільм Георгія Фоміна
2018 КОЛИ ПАДАЮТЬ ДЕРЕВА, повнометражний фільм Марисі Нікітюк