Найкращий звук

Фільмографія (вибіркова):

  • Дике Поле" 2018 повнометражний ігровий
  • “Дзідзьо Перший Раз” 2018 повнометражний ігровий
  • “Штангіст” 2018 короткометражний ігровий
  • “Знебарвлена” 2018 короткометражний ігровий
  • “Стрімголов” 2017 повнометражний ігровий
  • “Рівень Чорного” 2017 повнометражний ігровий
  • “Дім” 2016 короткометражний ігровий
  • “Сказ” 2016 короткометражний ігровий
  • “Чорногора” 2016 короткометражний ігровий
  • “Шнурки” 2016 короткометражний анімаційний
  • “Чоловіча робота” 2015 короткометражний ігровий
  • “Океан Ельзи 20 Live in Kyiv” 2015 повнометражний документальний
  • “Плем’я” 2014 повнометражний ігровий
  • “Зелена Кофта” 2013 повнометражний ігровий
  • "Дівчинка з риб’ячим xвостом" короткометражний анімаційний
  • “Ядерні відxоди” 2012 короткометражний ігровий
  • “Глуxота” 2010 короткометражний ігровий

"Пригоди S Миколая" (2018; режисер - Семен Горов) "Мир Вашому Дому" (2017; режисер - Володимир Лерт)

2006 — «Тачки» (повнометражний) 2006 — «Пірати Карибського моря» (повнометражний) 2007 — «Пірати Карибського моря: На краю світу» (повнометражний) 2007 — «Гаррі Поттер та Орден Фенікса» (повнометражний) 2008 — «Панда Кунг-Фу» (повнометражний) 2011 — «Панда Кунг-Фу 2» (повнометражний) 2018 — «СОТКА» (повнометражний)

2018 Секс і нічого особистого

2012 Кто живет на дне Песочного? (Short) (sound mixer - as Oleg Kulchytskyy) (completed) 2017 Червоный (dialogue editor) / (re-recording mixer) / (supervising sound editor) 2017 Могучие рейнджеры (re-recording mixer) 2017/I Живое (re-recording mixer) 2017 Инфоголик (re-recording mixer) / (sound editor) / (supervising sound editor) 2017 Урожай дьявола (re-recording mixer - uncredited) 2017 На пятьдесят оттенков темнее (re-recording mixer) 2017 Плач из Сирии (Documentary) (re-recording mixer) / (sound editor) / (supervising sound editor) 2016 Обитель зла: Последняя глава (re-recording mixer - uncredited) 2016/I Великая стена (re-recording mixer - uncredited) 2016 Другой мир: Войны крови (re-recording mixer) 2016 Уиджи. Проклятие доски дьявола (re-recording mixer) 2016 Джек Ричер 2: Никогда не возвращайся (re-recording mixer) 2016 Зверопой (re-recording mixer: foreign version - uncredited) 2016 Дуэлянт (re-recording mixer) 2016 Не дыши (re-recording mixer) 2015 F**King Amazing (Documentary) (re-recording mixer) 2015 Молитва за Украину (Documentary) (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) / (supervising sound editor - as Oleg Kulchytskyy) 2015 Зима в огне (Documentary) (supervising sound editor) 2013 Иван Сила (sound mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2013 Параджанов (supervising sound editor - as Oleg Kulchytskyy) 2012 Люди в черном 3 (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2012 Напролом (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2012 Морской бой (re-recording mixer - uncredited) 2011 Девушка с татуировкой дракона (re-recording mixer - uncredited) 2011 Тот, кто прошел сквозь огонь (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2011 247 градусов по Фаренгейту (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2011 Хочу как ты (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2011 Рассвет над озером Ван (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2011 Бунт ушастых (re-recording mixer: The Lot Stage A Hollywood - as Oleg Kulchytskyy) 2011 Дилемма (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2010 Доброе утро (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2010 Ученик чародея (re-recording mixer - uncredited) 2010/I Одноклассники (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2010 Слишком крута для тебя (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2010 Однажды в Риме (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2010 Как выйти замуж за 3 дня (re-recording mixer - uncredited) 2009/I Так себе каникулы (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2009 О, счастливчик! (dialogue editor - as Oleg Kulchytskyy) / (sound mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2009 Дело No39 (re-recording mixer - uncredited) 2009 Бой без правил (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2009 Рок-волна (re-recording mixer - uncredited) 2009 Люблю тебя, чувак (re-recording mixer - uncredited) 2009 Ничего личного (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2007 Катынь (re-recording mixer - as Oleg Kulchytskyy) 2006 Смывайся! (sound recordist - uncredited)

Харьківській Політехнічний Інститут, кафедра «Комп'ютері і інформаційні технології», спеціальність - акустотехніка (2009-2014). 2009-2013 «Дау» - Илья Хржановский (асистент звукорежиссера) 2015 «Політ золотої мушки» - Іван Кравчишин (асистент звукорежиссера) 2015 «Зима у вогні» - Євген Афіневскій (продакшн, частично постпродакшн) 2015 «Дніпропетровськ. Знову і назавжди» - Альмонах (полный цикл) 2016 «Балет Великий Гетсби: Наизнанку» - Барбара Перегинчук(продакшн) 2016 «Breaking point.The War for Democracy in Ukraine» - Санин Олесь(продакшн) 2016 «Бранці» - Влодимир Тихий (продакшн) 2017 «Трое» - Іван Кравчишин (Продакшн) 2017 «Школа №3» - Лиза Смит (полный цикл) 2017 «Брама» - Влодимир Тихий (Полный цикл) 2017 «Вона та вiйна» - Марія Кондакова (продакшн) 2017 «Цимбалист Петро» - Лиза Смит, Максим Наконечный (постпродакшн) 2017 «Hunger for Truth» - Андрей Ткач (Полный цикл) 2018 «Перша Сотня» 2018 «Будинок слова» - Тарас Томенко

"Don't Worry!" music film (docu-fiction) 2012 "Місто в якому не ходять гроші" Feature film 2018

Петер:

2018 Вулкан

2018 Михайло та Даниїл

2017 Січень — Березень

2016 Бранцi

2015 Украiїнськi шерифи

2015 Дiксiленд

2015 Вагрич і Чорний квадрат

2013 Лолі Калі Шуба

2013 Хайтарма

2009 Живi

Рогачов:

2017 Січень — Березень

2017 Стрімголов

2016 Свинi

2016 Бранцi

2014 Сильнiше, нiж зброя

2018 «11 дітей з Моршина», Аркадій Непиталюк

2019 «Продюсер»режисер, Сергій Вейн

2019 «Тільки диво», режисер Олена Каретник

2018 «Гірська жінка: на війні», режисер Бенедикт Ерлінґсон

2017 «Dzidzio Контрабас», режисер Олег Борщевський

2017 “Сотка” режисер Олександр Бєляк

2017 “Лиса Гора” режисер Роман Перфільєв

2016 «Чунгул», режисери Олександр Альошечкін, В'ячеслав Альошечкін

2016 «Конкурсант», режисер Олександр Бєляк

2015 «Джулия Блу», режисер Роксі (Роксолана) Топорович

2011 «Люблю и точка», режисер Валерій Ямбурський

2009 «Чоловік моєї дружини/ Муж моей вдовы», режисер Леонід Горовець

2008 «Сафо», режисер Роберт Кромбі

"Той хто пройшов крізь вогонь", реж. М. Іллєнко - звукооператор на майданчику, звукорежисер перезапису "Хвороба кохання", реж. Д. Томашпольський - звукорежисер перезапису “Історії графомана”, реж. О. Філіпенко - звукооператор на майданчику, звукорежисер перезапису "Красна Маланка", реж. Д. Сухолиткий-Собчук - звукорежисер перезапису "Жива Ватра", реж. О. Костюк - звукорежисер перезапису "Я з тобою", реж. О. Туранський - звукорежисер перезапису "Сняг", реж. В. Василєв - звукорежисер перезапису "Казка старого мельника", реж. О. Ітигілов - звукорежисер перезапису "Моя бабуся Фанні Каплан", реж. О. Дем'яненко - звукорежисер перезапису "Ржака", реж. Д. Томашпольський - звукорежисер перезапису "Равлики", реж. М. Врода - звукорежисер перезапису "Гойдалки", реж. В. Сочивець - звукорежисер перезапису "Мандрагора", реж. М. Нікітюк - звукооператор на майданчику, звукорежисер перезапису "Війна за свій рахунок", реж. Л. Кантер, І. Ясній - звукорежисер перезапису "Добровольці Божої чоти", реж. Л. Кантер, І. Ясній - звукорежисер перезапису "Міф", реж. Л. Кантер - звукорежисер перезапису "Mia Donna", реж. П. Остріков - звукорежисер перезапису "Лобановський назавжди", реж. А. Азаров - звукорежисер перезапису Тера, реж. Н. Романченко - звукорежисер перезапису "Бобот та енергія Всесвіту", реж. М. Ксенда - звукорежисер перезапису "Гуцулкa Ксеня", реж. О. Дем'яненко - звукорежисер перезапису "Я, ти, він, вона", реж. В. Зеленський, Д. Додсон - звукорежисер перезапису "Шлях мерця", реж. Г. Фомін - звукорежисер перезапису

Компанія Сінема Саунд Продакшен

"Продюсер", режисер Сергій Вейн, 2019

"Тільки диво", режисер Олена Каретник, 2019

"11 дітей з Моршина", режисер Аркадій Непиталюк, 2018

"Гірська жінка: на війні", режисер Бенедикт Ерлінгссон, 2018

"Дзидзіо Контрабас", режисер Олег Борщевський, 2017

"Сотка", режисер Олександр Бєляк, 2017

"Лиса Гора", режисер Роман Перфільєв, 2017

К/Ф "Приймак" Реж. Тарас Кушнір Оп-р Святослав Булаковський К/Ф "Анатомія Пострілу" Реж. та Оп-р Тарас Кушнір К/Ф "Дорога" Реж. Максим Ксьонда Оп-р Володимир Іванов Т/С "Чарлі" Реж. Дмитро Лактіонов Оп-р Дмитро Яшенков Х/Ф "Коли падають дерева" Реж. Марися Нікітюк Оп-р Michal Englert Х/Ф "Cold Blood Legacy" Реж. Frederic Petitjean Оп-р Thierry Arbogast Х/Ф "1000 Ameisen" Реж. Marcus Lenz Оп-р Frank Amman