DzygaMDB запускає платну версію PRO для кінопрофесіоналів

Доступ до платної версії розширює функціонал акаунта

Найбільша база даних про аудіовізуальний сектор України DzygaMDB з 8 липня запускає платну версію PRO. За кінопрофесіоналами, які передплатили підписку, будуть збережені такі можливості користування сервісом, як оновлення фільмографії, участь у кастингах та пітчингах, пошук контактів кінематографістів.

Для тих, хто оформить річну підписку на ресурс, також буде доступна знижка 15% на онлайн-курси школи англійської мови British study.

DzygaMDB продовжує розвиватись і сподівається на підтримку українських учасників кіноіндустрії. З моменту запуску онлайн-база вже нараховує понад 2300 зареєстрованих кінопрофесіоналів, з яких понад 1500 акторів, 238 режисерів, 150 продюсерів, 55 провідних кастинг-директорів та 120 представників компаній продакшенів та кінокомпаній. У базі DzygaMDB містяться дані про більш ніж 3000 проєктів, зокрема про усі доступні українські стрічки, створені з 1991 року.

Ми сформували такі ціни на підписку версії DzygaMDB PRO, які дозволяють продовжувати розробку та розвиток ресурсу в майбутньому в інтересах кіноіндустрії. Тож ми будемо дуже вдячні за підтримку кожному, хто скористається підпискою на версію PRO. Саме підтримка кінематографістів для нас найважливіша, адже без них не можлива галузь як така”, - зазначила виконавча директорка Української кіноакадемії та співзасновниця DzygaMDB Анна Мачух.

Починаючи з липня, партнером ресурсу DzygaMDB стала ProCut School. Кожен користувач, який сплатить річну підписку на користування ресурсом, отримає знижку 2 тис. гривень на будь-який навчальний курс школи. Детальніше про школу та доступні курси: http://new.procut.com.ua/

Уже в вересні вийде англомовний щомісячний дайджест, що включатиме цікаві для міжнародної спільноти новини наших користувачів та поширюватиметься серед широкого кола наших міжнародних партнерів.

DzygaMDB було презентовано спільноті в жовтні 2019 року з метою просування усіх можливостей української відеогалузі у світі та автоматизації складних процесів в галузі, а також створення найбільшої бази даних про кіно-, теле- та відеопроєкти країни і найповнішої бази даних українських професіоналів. Крім того, на платформі періодично проводяться спеціальні активності та конкурси, такі, як “Сценарний пітчинг”, під час котрого продюсери шукають нові ідеї та авторів, а сценаристи пропонують свої ідеї сценаріїв для розгляду.

Засновниці проєкту DzygaMDB - президент Одеського міжнародного кінофестивалю, Член Наглядової Ради Української кіноакадемії та керуючий партнер інвестиційного фонду TA Ventures Вікторія Тігіпко та виконавчий директор Української кіноакадемії Анна Мачух.

Поділитись в Facebook
2020-07-07