Майстер-клас Юлії Сінькевич “Фестивальна стратегія для фільму: рекомендації та застереження”

Генеральний продюсер Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич проведе майстер-клас 5 квітня у INVERIA flow space

Учасники майстер-класу дізнаються про те, які є фестивалі на світовій кіномапі та як отримати максимум від участі у кінофестивалі на різних етапах готовності фільму - від проекта до вже готової стрічки. Також генеральний продюсер ОМКФ розповість про підводні камені кінофестивальної стратегії та дасть відповіді на усі запитання в межах Q&A session.

“Національне кіно переживає злет. На Одеському кінофестивалі минулого року у різних програмах брало учать 48 українських фільмів – нас тішить така тенденція і ми всіляко сприяємо розвитку та просуванню національного кіно. Окрім того, все більше українських фільмів виходить у прокат, все більше стрічок наших режисерів можна побачити на фестивалях класу “А” - як от, “Коли падають дерева” Марисі Нікітюк, “Випуск’97” Павла Острікова, “Стрімголов” Марини Степанської та ін. Однак багато справді якісних фільмів на потрапляють на екрани міжнародних кінофестивалів через те, що автори стрічок не знають, як саме просувати своє кіно - на які фестивалі подаватися, що обов’язково вказувати у заявці, чого очікувати від участі. Про це й поговоримо на майстер-класі,” - говорить Юлія Сінькевич.

Юлія Сінькевич займається культурним менеджментом понад 10 років. З 2010 до 2013 року була керівником проектів у дистриб’юторській компанії “Артхаус Трафік”, де відповідала за просування спеціальної програми короткометражних фільмів на кінофестивалях та за міжнародне співробітництво кінопрофесіоналів в Україні й за кордоном. Раніше працювала на музичному фестивалі “Джаз Коктебель” та фестивалі сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST.

З 2013 року Юлія Сінькевич є генеральним продюсером Одеського міжнародного кінофестивалю, одного з найбільших фестивалів у Східній Європі. Наразі також триває робота над фільмом про Лесю Українку «Узлісся» - Юлія є автором ідеї проекту та креативним продюсером. У 2016 році вона виступила співпродюсером стрічки «Рідні» Віталія Манського.

Майстер-клас Юлії Сінькевич “Фестивальна стратегія для фільму: рекомендації та застереження” відбудеться 5 квітня у INVERIA flow space за адресою: Київ, Володимирська, 49А. Початок о 19:00. Придбати квиток можна за посиланням: http://bit.ly/2peb3sR, вартість 200 грн. або безпосередньо у INVERIA flow space в день проведення майстер-класу за 250 грн. Кількість місць обмежена.

Поділитись в Facebook
2018-03-15