Майстер-клас Вікторії Тігіпко “Інновації у кіно”

Вікторія Тігіпко, Президент Одеського міжнародного кінофестивалю, Голова Наглядової ради Української кіноакадемії, засновник венчурного фонду TA Ventures та ініціатор британського проекту Code Club в Україні проведе майстер-клас 10 квітня у кінотеатрі “Оскар”

Ви дізнаєтеся, як технологічні інновації здатні не просто додати вражаючих ефектів до вашого фільму, але й стати незамінним помічником на всіх кроках виробництва: від етапу підготовки до постпродакшну. Учасники майстер-класу також озброяться інформацією про корисні платформи та інноваційні додатки для пошуку команди й фінансування, оптимізації робочого процесу на знімальному майданчику, оренди обладнання та тестування свого фільму. «Інноваційні технології щодня змінюють світ навколо нас. Вони проникли у всі сфери життя, й кінематограф не є винятком. Сьогодні технології більш доступні, ніж здається на перший погляд. Вони здатні підштовхнути мрійника-початківця до перших кроків і зробити весь шлях кіновиробництва більш зрозумілим та автоматизованим, або ж модернізувати бачення вже досвідчених кінофахівців і підняти їх роботи на новий рівень,» - говорить Вікторія Тігіпко.

У 2010 році Вікторія Тігіпко очолила Одеський міжнародний кінофестиваль. Сьогодні фестиваль є одним із найбільших у Східній Європі та налічує понад 120 тисяч відвідувачів щорічно. Також Вікторія є засновником Української кіноакадемії та ініціатором проведення щорічної церемонії вручення нагород Національної кінопремії. 20 квітня статуетки “Золота Дзиґа” за високі досягнення в національному кіно вдруге вручатимуть українським кінематографістам.

Майстер-клас Вікторії Тігіпко “Інновації у кіно” відбудеться 10 квітня о 19:00 у кінотеатрі “Оскар” за адресою: Київ, площа Спортивна, 1А. Придбати квиток можна за посиланням: https://bit.ly/2pSxmDS, вартість 200 грн або у касі кінотеатра “Оскар”. Кількість місць обмежена.

Поділитись в Facebook
2018-03-30