Майстер-клас Влада Ряшина «Шлях продюсера: від ведучого на регіональному телеканалі до засновника міжнародної кінокомпанії»

На майстер-класі ви дізнаєтеся про те, як влаштований світ телебачення і як в нього потрапити, як створювати кіно і телеконтент і яка відповідальність в цьому процесі лягає на плечі продюсера. Отримайте корисну практичну інформацію про специфіку роботи на міжнародному ринку, про процес пошуку міжнародних партнерів і про те, який кінопродукт може бути цікавий американському і європейському ринкові.

Також буде надано корисну інформацію щодо основних вимог, яким мають відповідати кандидати, аби стати членом Міжнародної академії телевізійних мистецтв та наук (EMMY), і про загальні засади та переваги членства в академії.

Для багатьох Влад Ряшин асоціюється зі світом телебачення. Продюсер, фільмографія якого налічує тисячі годин фільмів та серіалів, багато з яких є лауреатами престижних міжнародних фестивалів та нагород таких як «AFI» (США), «Cannes Corporate Media & TV Awards» (Франція), Міжнародний кінофестиваль в Чикаго (США), Телевізійний фестиваль в Монте-Карло (Монако), WorldFest Houston Film Festival (США), «Seoul International Drama Award» (Південна Корея). Член Міжнародної академії телевізійних мистецтв та наук (EMMY), Української кіноакадемії, Української Телевізійної Академії, Асоціації продюсерів України.

Його шлях до успіху почався в 1991 році з ведучого на регіональному телеканалі. У 2001 він очолив «Інтер», який полишив у січні 2006 року та заснував кінокомпанію Star Media. Кінокомпанія впевнено завоювала позиції одного з найбільших гравців на ринку виробництва телеконтенту в Україні та СНД. Сьогодні пріоритетним напрямком для компанії є закріплення і посилення позицій на міжнародному ринку.

Майстер-клас відбудеться 7 грудня у просторі «INVERIA flow space» за адресою: вулиця Володимирська, 49А. Початок о 19:00. Придбати квиток можна online (150 грн.) та у просторі «INVERIA flow space» безпосередньо перед початком заходу (200 грн.) Кількість місць обмежена.

Поділитись в Facebook
2017-11-28