Найкращий проєкт “Сценарного пітчингу” в категорії анімаційні серіали буде представлено під час Warsaw Kids Forum

Під час «Сценарного пітчингу», організованого Української кіноакадемією та платформою українського аудіовізуального сектору DzygaMDB, буде відібрано найкращий анімаційний серіал для презентації в рамках Warsaw Kids Forum.

Відеопрезентації проєктів проходитимуть в два етапи. Під час першого етапу буде відібрано найкращі проєкти, які на другому етапі буде презентовано експертам Warsaw Kids Forum - Мацею Якубчику (Matsey Yakubchyk) та Зоф'ї Горщарук (Zofia Horszczaruk).

Перший етап відбудеться 29 червня з 11.00 до 12.00, трансляцію можна буде дивитись на Facebook-сторінці платформи DzygaMDB.

Нагадуємо, що перший етап інноваційного пітчингу оцінюватимуть Олена Голубєва, виконавча директорка УАНІМА, продюсерка студії “Червоний собака”, Іванна Найда, генеральна продюсерка телеканалу “ПЛЮСПЛЮС”, Дмитро Кіцай, директор департаменту розробки та редагування серіального контенту StarLightMedia, директор анімаційної студії «Фрески», Михаль Маргуліс, засновник і генеральний продюсер анімаційної студії «studio KAPI» та Дмитро Белинський, засновник та керівник «Карандаш Анимейшн Студио».

Matsey Yakubchyk: З 2005 року директор навчального відділу Асоціації «Нові горизонти». Експерт Польського інституту кіно з виробництва фільмів для молодих глядачів та Міністерства культури та національної спадщини з навчальних проектів. Співавтор програми «Кіноосвіта» Член Європейської дитячої кіноасоціації та Консультативної ради Kids Regio 2019 (Німеччина).

Zofia Horszczaruk має багаторічний досвід роботи в галузі міжнародних продажів короткометражних фільмів. У 2014-2016 роках вона працювала спеціалістом із закупівлі та продажу фільмів у відділі продажів «New Europe Film». У 2017-18 роках вона працювала продюсером компанії Canal +. Останні роки співпрацювали з Асоціацією виробників анімації Польщі, яка керувала виробництвом та просуванням подій у галузі. В даний час працює з Асоціацією «Нові горизонти» в якості керівника проектів подій у галузі, пов’язаних із фільмами та серіалами для дітей та юнацтва - Kids Kino Industry та Kids Kino.Lab.

Проєкти, що пройшли до першого етапу відеопрезентацій:

  • “Валимо звідси”, автор Наталія Купянська
  • “Воля”, автор Денис Фадєєв
  • “Да буде так”, автор Микита Ратніков
  • “Ксі”, автор Віктор Романченко
  • “Мишка Тося”, автор Ірина Маламуж
  • “Мух та інші”, автор Анатолій Гордійчук
  • “Пригоди барвінка”, автор Олексій Комаровський
  • “Робоняня”, автор Роман Розенгурт
  • “Таємниця Дому Містера Бернулі”, автор Вадим Шешич
Поділитись в Facebook
2020-06-23