Онлайн-кінобаза DzygaMDB буде представлена на Берлінале 2020

Інформацію про ресурс отримають учасники Європейського кіноринку

На Європейському кіноринку в межах Берлінського міжнародного кінофестивалю буде представлена онлайн-платформа DzygaMDB – база даних про аудіовізуальний сектор в Україні, створена минулого року. Інформацію про український ресурс отримають всі учасники co-production market, а також учасники Canada-Ukraine CoProduction Meetings. DzygaMDB буде представлена на Українському стенді на Європейському кіноринку. Окрім того, платформу буде презентовано на загальному зібранні директорів Європейських кіноакадемій.

DzygaMDB – це не лише найповніша база аудіовізуального сектору країни, а й потужний ресурс для інтеграції українського кіно в міжнародну кіноіндустрію, – зазначає співзасновниця проекту Анна Мачух. – Присутність ресурсу на такому масштабному кіномайданчику, як Європейський кіноринок Берлінале – значний крок назустріч міжнародному професійному сектору, у який ми плануємо максимально інтегруватись уже в найближчі роки”.

DzygaMDB – база даних про аудіовізуальний сектор в Україні. Створення проекту ініційоване Українською кіноакадемією. Засновники DzygaMDB – керуючий партнер інвестиційного фонду TA Ventures, президент Одеського міжнародного кінофестивалю, член Наглядової Ради Української кіноакадемії Вікторія Тігіпко та виконавчий директор Української кіноакадемії Анна Мачух.

Мета проекту DzygaMDB – відкрити всі можливості українського аудіовізуального сектору для світу, привернути увагу інтернет-користувачів до аудіовізуального сектора України, допомогти українським кінопрофесіоналам поширити інформацію про власні проекти, а також автоматизувати складні процеси: організацію кастингу, пошук спеціалістів та ін.

Поділитись в Facebook
2020-02-17