Перемогу у номінації «Найкраща акторка» здобула Римма Зюбіна

Перемогу у номінації «Найкраща акторка»  отримала Римма Зюбіна  - виконавиця головної ролі у стрічці «Гніздо горлиці».

 

«Золоту Дзиґу» лауреату Першої Національної Кінопремії вручив член Правління Української Кіноакадемії, режисер, сценарист, продюсер Роман Балаян.

 

 «У 19 років я зіграла головну роль в театрі у виставі «Хочу зніматися в кіно» і це була моя мрія. Нині я і далі мрію продовжувати грати та зніматися в кіно», - сказала акторка.

 

Чесність і достовірність оприлюднених результатів голосування підтвердила аудиторсько-консалтингова компанія Kreston GCG, що є офіційним аудитором Першої Національної Кінопремії.

 

“Як Президент Європейської Кіноакадемії я хочу щиро привітати вас із заснуванням Української Кіноакадемії та проведенням Першої Національної Кінопремії. Одним із найпочесніших обов’язків кіноакадемії, будь то національної, як ваша, або європейської, як наша, є захист культурного розмаїття та свободи художнього вираження. Нам не варто недооцінювати вплив наших фільмів, що допомагають зробити світ кращим і толерантнішим місцем. Ми також маємо стояти пліч-о-пліч в знак солідарності, коли когось із нас позбавляють художнього голосу, як це сталося із нашим колегою Олегом Сенцовим, якого підтримала і підтримуватиме Європейська Академія у його боротьбі за справедливість та свободу.

 

Ми живемо у складні часи – тому тим більше маємо усвідомити свою відповідальність як кіновиробників і як членів суспільств, в яких ми живемо.

 

Але сьогодні в першу чергу – це час для святкування. Я бажаю вам чудової церемонії вручення. Бажаю успіху вашій новій академії і завжди мудрих рішень”.

 

Після оголошення номінації виступив Дмитро Шуров та гурт Pianoboy.

 

Усі фото- та відеоматеріали будуть доступні у розділі «Преса» на офіційному сайті Української Кіноакадемії: http://uafilmacademy.org/ua/press. 

Поділитись в Facebook
2017-10-08