Продюсери Ольга Пантелеймонова, Олексій Гладушевський та Володимир Яценко проведуть вебінар зі "Сценарного пітчингу" Захід відбудеться 25 червня

У четвер, 25 червня, о 19:00 відомі українські продюсери Ольга Пантелеймонова, Олексій Гладушевський та Володимир Яценко проведуть вебінар зі "Сценарного пітчингу". Вони розкажуть, як подати свою ідею чи проєкт продюсерам, як презентувати історію, як розробити правильний логлайн, як побудувати концепцію, щоб заручитися підтримкою продюсера та чому важливо зважати на ринок та попит.

Модератором ефіру "Сценарний пітчинг: поради продюсерів" стане виконавча директорка Української кіноакадемії та співзасновниця онлайн-платформи DzygaMDB Анна Мачух.

Ольга Пантелеймонова має досвід роботи в медіа- та кіногалузі понад 15 років. З 2015 року обіймає посаду генерального директора групи компаній Star Media.

Олексій Гладушевський впродовж декількох років очолював "Новий канал". Саме він продюсував успішний український серіал "Перші ластівки". Наразі є креативним продюсером центру від медіахолдингу StarLightMedia Starlight Originals, який займається пошуком, розробкою та виробництвом мультиплатформних серіалів.

Володимир Яценко – кінопродюсер, співзасновник ForeFilms і Limelite, представник України в EURIMAGES. Впродовж 15 років продакшн-компанія LIMELITE створила понад 700 рекламних роликів та кілька художніх фільмів. На рахунку продюсера такі фільми як "Дике поле" Ярослава Лодигіна, "Додому" Нарімана Алієва, "Атлантида" Валентина Васяновича.

Вебінар відбудеться 25 червня о 19:00. Трансляцію заходу можна буде подивитися на Facebook-сторінці DzygaMDB.

Посилання на івент: https://www.facebook.com/events/1461761790663197/

Поділитись в Facebook
2020-06-18