Розпочато приймання заявок на участь у “Сценарному пітчингу”

Заявки приймаються з 27 травня по 10 червня

Відкрито приймання заявок на участь у “Сценарному пітчингу”, що проходитиме в період із 24 по 26 червня в форматі онлайн-конференцій. Заявки від сценаристів приймаються з 27 травня до 10 червня. До участі запрошуються як професійні сценаристи, так і початківці, у яких є ідеї, які б вони хотіли презентувати продюсерам. До розгляду у пітчингу обов'язково мають бути подані логлайни та синопсиси існуючих сценаріїв, або ідей для сценаріїв.

Щоб подати заявку, зареєструйтеся за посиланням та обов’язково вкажіть у полі "професія", що ви сценарист. Після реєстрації ви зможете подати сценарій. Як це зробити, детально описано в інструкції тут.

Ідеї сценаріїв розглядатимуться в таких категоріях:

  • повнометражні ігрові фільми для широкої глядацької аудиторії,
  • повнометражні ігрові фільми фестивального спрямування,
  • телесеріали,
  • серіали для VOD або мультиплатформні серіали,
  • анімаційні серіали як для телевізійного формату, так і мультиплатформні.

До пітчингу будуть допускатись ідеї сценаріїв, що відповідають наступним критеріям: технічні (подана вся необхідна інформація), відповідність категоріям, ідея зацікавила хоча б 3 продюсерів.

Корисні матеріали щодо участі в пітчингу будуть викладатись на сторінці Dzygamdb в мережі facebook.

До пітчингу вже приєднались майже 50 продюсерів, котрі працюють як з національними проектами, так і з міжнародними. Всі питання щодо проведення пітчингу надсилайте на info@dzygamdb.com

Нагадаємо, “Сценарний пітчинг” започаткували Українська кіноакадемія та онлайн-платформа DzygaMDB. Це проєкт для продюсерів, котрі знаходяться в пошуках нових ідей, а також для сценаристів, які хочуть розповісти про свої ідеї та готові сценарії продюсерам. Ініціатором проведення пітчингу виступив сценарист Сергій Касторних.

Поділитись в Facebook
2020-05-27