Стрічка «Кров’янка» перемогла у номінації “Найкращий ігровий короткометражний фільм”

Статуетку «Золота Дзиґа» у номінації «Найкращий ігровий короткометражний фільм» тримала стрічка «Кров’янка» режисера Аркадія Непиталюка та  продюсера Максима Асадчого.

Нагороду лауреату Першої Національної Кінопремії вручили член Наглядової Ради, арт-директор Української Кіноакадемії Алік Шпилюк та член Наглядової Ради Української Кіноакадемії, генеральний продюсер Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич.

«Коли ми говоримо про короткометражні фільми, то саме з ними пов’язано найбільше нагород на міжнародній фестивальній арені, тож я сподіваюся, що українські фільми будуть продовжувати отримувати найвищі звання і надалі»,-  сказав у своїй промові член Наглядової Ради, арт-директор Української Кіноакадемії Алік Шпилюк.

«Неймовірно приємно отримувати цей приз, а ще приємно, що ми вчимося чесно дивитися на своє відображення на себе, адже у цьому фільмі воно є. Частка мого життя пішла у сценарій стрічки», - сказав режисер стрічки «Кров’янка» Аркадій Непиталюк .

Чесність і достовірність оприлюднених результатів голосування підтвердила аудиторсько-консалтингова компанія Kreston GCG, що є офіційним аудитором Першої Національної Кінопремії.

Усі фото- та відеоматеріали будуть доступні у розділі «Преса» на офіційному сайті Української Кіноакадемії: http://uafilmacademy.org/ua/press. 

Поділитись в Facebook
2017-10-08