Святослав Вакарчук виступить на онлайн-церемонії вручення Кінопремії "Золота Дзиґа" 3 травня

Святослав Вакарчук виступить на онлайн-церемонії вручення Кінопремії "Золота Дзиґа" 3 травня

У прямому ефірі онлайн-церемонії він виконає акустичну версію пісні "Перевал" гурту "Океан Ельзи", яка стала саундтреком до фільму “Захар Беркут” і є номінантом премії в номінації “Найкраща пісня”

"Три роки тому я мав честь вручати “Золоту Дзиґу" Аллі Загайкевич за перемогу в номінації "Найкращий композитор” за роботу у фільмі "Жива ватра", - згадує Святослав Вакарчук. - "Минуло небагато часу, а українське кіно показало чудові результати і це лише початок. Все більше вітчизняних фільмів, які стають лідерами кінопрокату. Все більше української музики щороку чуємо у вітчизняних стрічках. І нехай цей рік стане випробуванням для кіно- та музичної індустрій, як і для усього світу загалом, віримо, що ця складна ситуація надасть можливість відчути справжнє, неповторне і те надважливе, що є у живому спілкуванні, щирій взаємодії між людьми. А поки користуємось сучасними технологіями, аби дотримуватись важливих правил дистанціювання і в той час залишатись поруч".

Святослав Вакарчук уже не вперше стає гостем церемонії "Золота Дзиґа". У 2017 році він вручав нагороду лауреату номінації "Найкращий композитор" Першої Національної кінопремії. Цього року пісня “Перевал” гурту “Океан Ельзи”, яка стала саундтреком до фільму “Захар Беркут”, є номінантом “Золотої Дзиґи” в номінації “Найкраща пісня”.

Нагадаємо, ще одним музичним гостем церемонії “Золота Дзиґа" стане DZIDZIO.

Подивитися церемонію вручення нагород Четвертої Національної кінопремії можна буде 3 травня о 19:00 в форматі онлайн-шоу за посиланням https://bit.ly/Золота_Дзиґа_онлайн. Трансляція також буде доступна на сайті Української Кіноакадемії та на онлайн-ресурсі DzygaMDB.

Поділитись в Facebook
2020-05-02