У номінації «Найкращий художник-постановник» перемогли Олександр Батенєв та Сергій Бржестовський

Олександр Батенєв та Сергій Бржестовський отримали статуетку «Золота Дзиґа» у номінації «Найкращий художник-постановник» за роботу над фільмом «Моя бабуся Фані Каплан».

Нагороду лауреату Першої Національної Кінопремії вручили член Української Кіноакадемії, режисер, сценарист, продюсер Вікторія Трофіменко та член Української Кіноакадемії, актор, режисер, сценарист Ахтем Сеітаблаєв.

«Дякую всій кінематографічній спільноті, Кіноакадемії, за те, що ми маємо честь бути присутніми на врученні Національної Кінопремії «Золота Дзиґа». Ми працюємо над декораціями та зображенням, однак без акторів - це було б ніщо. Я хочу подякувати нашим акторам.» ,- сказав художник-постановник стрічки «Моя бабуся Фані Каплан» Сергій Бржестовський.

Чесність і достовірність оприлюднених результатів голосування підтвердила аудиторсько-консалтингова компанія Kreston GCG, що є офіційним аудитором Першої Національної Кінопремії.

Усі фото- та відеоматеріали будуть доступні у розділі «Преса» на офіційному сайті Української Кіноакадемії: http://uafilmacademy.org/ua/press. 

Поділитись в Facebook
2017-10-08