Українська кіноакадемія та Асоціація рекламних продакшенів України проведуть дводенний форум #Дубль1

24 та 25 червня відбудеться форум #Дубль1, який організовано Українською кіноакадемією спільно з Асоціацією рекламних продакшенів України. Під час дводенного заходу відбуватимуться майстер-класи від професіоналів кіно- і телеіндустрії, галузі рекламного відеопродакшену, а також фахівців з кастингу.

Вже декілька років поспіль ми спостерігаємо потужний розвиток українського кіно і телебачення. Попри складні часи, пандемію та карантин, індустрія продовжує рости та розвиватись. А разом з тим у представників галузі виникає все більша потреба у співпраці, обміні знаннями, напрацюваннями й навичками. Ми побачили це під час Сценарного пітчингу, під час майстер-класів та вебінарів, які влаштовували впродовж року. Тож ідея форуму назрівала сама собой як відповідь на запит індустрії”, - розповіла виконавча директорка Української кіноакадемії Анна Мачух.

В межах форуму спеціалісти з різних сфер аудіовізуального сектору України поділяться практичним досвідом та реальними кейсами зі створення телевізійного,та комерційного відео, кіно, а також розкажуть про тонкощі роботи в рекламі для українських та зарубіжних клієнтів. Родзинкою стануть інсайти про те, як вдало пройти кастинг. Крім того, учасники матимуть змогу знайти свій наступний проєкт для реалізації або представити ідеї тим, хто допоможе їх втілити в життя.

Ми як Асоціація рекламних продакшенів постійно думаємо над тим, як розвивати індустрію. Члени асоціації — це досвідчені гравці ринку, і вони готові ділитися досвідом з молодими талантами. А співпраця з Кіноакадемією істотно розширює експертизу для майбутніх спеціалістів. Івент ми придумали спеціально для цього. Крім лекцій та майстер-класів, буде багато нетворкінгу і цікавих зустрічей тет-а-тет. Сподіваємося знайти тут нові імена, які нароблять галасу в індустрії”, - зазначила Анастасія Буковська, Голова Наглядової Ради Асоціації рекламних продакшенів України, режисерка та продюсерка Family Production.

Програма кінофоруму #Дубль 1, який відбудеться у PMHUB, буде оголошена незабаром.

До 14 червня на квитки діє знижка 20%.

Організатори: Українська кіноакадемія, Асоціація рекламних продакшенів України

  • Офіційний партнер - Parimatch Tech
  • Офіційна локація - PMHUB
  • Офіційний партнер - Кінокомпанія Star Media
  • Спонсор заходу - ARARAT
  • Офіційний партнер - MEGOGO
  • Індустріальний партнер - DreamCast - Українська асоціація кастинг директорів
  • Інформаційний партнер - журнал про кіно VGL cinema
  • DzygaMDB
Поділитись в Facebook
2021-06-04