Українська кіноакадемія та DzygaMDB проведуть прямий ефір “Кіноосвіта в Україні”

Гостями стануть сценарист Сергій Касторних та засновник школи ProCut Дмитро Закалюжний

У четвер, 13 серпня о 19:00 на Facebook-сторінці онлайн платформи DzygaMDB пройде прямий ефір “Кіноосвіта в Україні”. Цього разу гостями ефіру стануть сценарист Сергій Касторних та засновник школи ProCut Дмитро Закалюжний. Модераторкою вебінару стане співзасновниця DzygaMDB та виконавча директорка Української Кіноакадемії Анна Мачух. Під час прямого ефіру будуть розкрити наступні питання:

  • Стан кіноосвіти в Україні: державні виші проти приватних ініціатив
  • Важливість практичних навичок у кіноосвіті
  • Фінансова неосвіченість: від чого відштовхнутись при формуванні цін на власну роботу? Від чого вони залежать?
  • Плани на освітні ініціативи, що започатковують Дмитро Закалюжний та Сергій Касторних

Сергій Касторних - один з найбільш затребуваних сценаристів України. Співпрацює з більшістю українських кіностудій і топових продакшенів, серед яких: Film UA, Kinorob, Pronto film, Lime Lite, Starmedia та ін. Окрім професійної діяльності займається також громадськими та просвітницькими ініціативами. Зокрема, він став ініціатором “Сценарного пітчингу” на онлайн платформі DzygaMDB, на який було подано 564 заявки, що розглядали понад 50 продюсерів.

Дмитро Закалюжний - кінопродюсер, засновник школи ProCut, а також практикуючий професіонал. У різні роки Дмитро виступав режисером проєктів "Україна має талант", "Танцюють всі" (СТБ), талант-шоу "Україна сльозам не вірить" (Новий канал), шоу "Червоне та Чорне" (Інтер), а також був режисером-постановником "Пекельної кухні" (1+1).

Поділитись в Facebook
2020-08-07