Українська кіноакадемія та DzygaMDB проведуть прямий ефір про досвід України в “Єврімаж”

Вебінар відбудеться 29 жовтня у Facebook

29 жовтня відбудеться прямий ефір “Досвід України в “Єврімаж” за участі представника України в Раді правління фонду “Єврімаж” Володимира Яценка та його заступника Сергія Зленка. Вебінар відбудеться 29 жовтня о 19:00 на Facebook-сторінці онлайн-платформи DzygaMDB.

Вони розкажуть, як проходить конкурс від “Єврімаж”, які правила відбору існують, який бюджет фонду, на яких умовах фінансуються проєкти та чому приєднання України до “Єврімаж” було настільки важливим.

Модератором прямого ефіру “Досвід України в “Єврімаж” стане співзасновниця DzygaMDB та виконавча директорка Української кіноакадемії Анна Мачух. Захід відбувається за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

Володимир Яценко – кінопродюсер, співзасновник ForeFilms і Limelite. Крім того, Володимир Яценко є членом Європейської кіноакадемії, членом Української кіноакадемії, членом-засновником Асоціації кіноіндустрії України, а також представником України в “Єврімаж”.

Сергій Зленко – заступник голови Ради з державної підтримки кінематографії, директор кінотеатрів “Магнат” і Boomer, член Європейської кіноакадемії та заступник представника України в “Єврімаж”.

Поділитись в Facebook
2020-10-26