Українська кіноакадемія та DzygaMDB проведуть прямий ефір про систему кешрібейтів в Україні

11 грудня відбудеться прямий ефір “Практичний досвід: система кешрібейтів в Україні” за участі генеральної директорки Star Media Ольги Пантелеймонової. Вона розповість про досвід кешрібейтів, що таке культурний тест та як вплине введення системи кешрібейтів на розвиток української кіноіндустрії.

Вебінар відбудеться 11 грудня о 19:00 на Facebook-сторінці онлайн-платформи DzygaMDB. Модератором прямого ефіру “Законодавчі зміни в кіноіндустрії” стане співзасновниця DzygaMDB та виконавча директорка Української кіноакадемії Анна Мачух.

Ольга Пантелеймонова має досвід роботи в медіа- та кіногалузі понад 15 років. З 2015 року обіймає посаду генерального директора групи компаній Star Media – одного з найбільших виробників серіалів, телефільмів, повнометражного та короткометражного кіно, мультиплікації. Під керівництвом Ольги Пантелеймонової були створені такі проєкти: повнометражний фільм “Припутні”, телесеріал “Специ”, англомовний серіал “Мата Харі”, стрічка “Секс та нічого особистого”, телесеріали “Принцип насолоди”, “Подорожники” та інші. Також у 2020 році розпочались зйомки фільму “Я, “Побєда” і Берлін” за однойменною книгою Кузьми “Скрябіна”.

Поділитись в Facebook
2020-12-07