Українська кіноакадемія та DzygaMDB проведуть прямий ефір про важливість професійних об’єднань у кіногалузі

Спікером стане засновник Гільдії кінематографістів України

10 листопада засновник Гільдії кінематографістів України Олександр Чернобровкін проведе вебінар про важливість професійних об’єднань у кіногалузі. Організаторами прямого ефіру стали Українська кіноакадемія, онлайн-платформа для аудіовізуального сектору DzygaMDB та Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

Спікер розповість про те, наскільки доцільними й важливими є об’єднання професіоналів у галузі кіно, на що це впливає, які функції на них покладені, а також яких результатів вже досягла Гільдія кінематографістів та про плани її подальшого розвитку.

Прямий ефір відбудеться 10 листопада о 19:00 на Facebook-сторінці онлайн-платформи DzygaMDB. Модератором вебінару стане співзасновниця DzygaMDB та виконавча директорка Української кіноакадемії Анна Мачух.

Олександр Чернобровкін – продюсер, засновник Гільдії кінематографістів України. Також він є провідним викладачем School of Media по режисурі монтажу, спеціалізується на візуальних ефектах. Продюсер студії “HQ Production” та “Ukrainian Flying Stars”. Його портфоліо налічує більше сотні відеоробіт, зокрема декілька короткометражних ігрових фільмів та документальних стрічок.

Захід відбувається за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

Поділитись в Facebook
2020-11-05