Українська кіноакадемія та DzygaMDB проведуть прямий ефір з Ірмою Вітовською

16 грудня відбудеться прямий ефір “Акторська професія в Україні” за участі відомої акторки театру і кіно Ірми Вітовської. Вона розповість про те, як карантин вплинув на акторську діяльність, про систему освіти та про можливості для акторів на міжнародному ринку.

Вебінар відбудеться 16 грудня о 19:30 на Facebook-сторінках онлайн-платформи DzygaMDB та Українській кіноакадемії. Модератором прямого ефіру “Акторська професія в Україні” стане співзасновниця DzygaMDB та виконавча директорка Української кіноакадемії Анна Мачух.

Ірма Вітовська – українська акторка театру та кіно, продюсерка, заслужена артистка України. З 1998 році працює у Молодому театрі. Українському глядачу відома за такими фільмами та серіалами, як “Леся+Рома”, “Нюхач”, “Брама”, “Мої думки тихі” та інші. Ірма Вітовська двічі отримувала Національну кінопремію “Золота дзиґа” як найкраща акторка. Лауреатка театральної премії “Київська пектораль”, а також “Золотого Дюку” на Одеському міжнародному кінофестивалі 2019 року за найкращу акторську роботу у фільмі “Мої думки тихі”. Крім того, Ірма Вітовська стала першою лауреаткою Премії Women in Arts від HeForShe в категорії “Театр та кіно”.

Захід відбувається за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

Поділитись в Facebook
2020-12-11