Українська кіноакадемія та онлайн-ресурс DzygaMDB запускають проєкт "Сценарний пітчинг"

Шукають нові ідеї та таланти

В Україні запускають проєкт “Сценарний пітчинг” - для продюсерів, котрі знаходяться в пошуках нових ідей, а також для сценаристів, які хочуть розповісти про свої ідеї та готові сценарії продюсерам. Організатори проєкту - Українська кіноакадемія та онлайн-база українського аудіовізуального сектору DzygaMDB. Ініціатором проведення пітчингу виступив сценарист Сергій Касторних.

З 13 до 22 травня всі продюсери, які знаходяться в пошуках ідей, можуть заповнити форму за посиланням.

Після того, як будуть зібрані всі побажання від продюсерів, буде сформовано критерії для подання заявок на пітчинг від сценаристів. Приймання заявок від сценаристів розпочнеться в кінці травня.

Наразі всіх сценаристів та продюсерів запрошують реєструватись на ресурсі DzygaMDB, на базі якого буде проходити пітчинг, Невдовзі там також буде сформовано постійно діючу бібліотеку сценаріїв. Наразі розділ в розробці.

Пітчинг буде проходити онлайн, тож приєднатись до нього зможуть продюсери та сценаристи з усієї України. На facebook-сторінці DzygaMDB будуть розміщені текстові та відеорекомендації щодо того, як правильно підготувати заявку на пітчинг, як його проводити тощо.

До проєкту вже приєднались такі продюсери, як Єгор Олесов (Animagrad), Максим Асадчий (Pronto film), Володимир Яценко (Limelite та ForeFilms), Олексій Гладушевський (StarLightMedia (Starlight Originals) та Real Pictures), Ольга Пантелеймонова (Star Media), Ярослав Лодигін (Суспільне мовлення), Наталя Стрибук (Телеканал "Україна"), Олена Канішевська (“Теле Про”, “Медіа Група Україна”), Олена Єремеєва, Христина Шкабар (1+1 media), Ірина Заря (Українська продакшн студія), Сергій Лавренюк (Solar Media Entertainment).

Поділитись в Facebook
2020-05-13