В Україні буде проведено воркшоп для кінопродюсерів EAVE ON DEMAND

Освітня сесія від престижної європейської організації EAVE реалізується у співпраці з Українською кіноакадемією та в партнерстві з Одеським міжнародним кінофестивалем за підтримки Українського культурного фонду

Осінній сезон для українських кінематографістів розпочинається новим освітнім проектом ‒ для продюсерів, які безпосередньо керують процесом творення і донесення проекту до цільового споживача, в Україні 15-18 жовтня буде проведено освітню сесію EAVE ON DEMAND у класичному форматі - з відбором конкретних проектів та детальною роботою над ними. Під час програми на серії групових та індивідуальних зустрічей будуть вивчатися механізми результативної роботи на десяти конкретних проектах, які відберуть для участі.

EAVE ON DEMAND ‒ це сесія від найкращої європейської освітньої програми EAVE. В Україні вона втілюється за підтримки Українського культурного фонду у співпраці з Українською кіноакадемією та в партнерстві з Одеським міжнародним кінофестивалем. Ця престижна програма з винятковою фаховою експертизою розробляється організацією EAVE і надається спеціально для різних країн не лише Європи, а й усього світу. В Україні вона буде втілена вперше.

EAVE ON DEMAND IN KYIV об’єднає багаторічний досвід, який організація EAVE накопичила з 1988 року в галузі міжнародного навчання та нетворкінгу, та індивідуальний підхід до українських продюсерів з урахуванням їхніх конкретних потреб. За чотири дні воркшопу продюсери разом з експертами пройдуть майстер-класи, групові сесії та індивідуальні зустрічі з кіновиробниками. На них будуть запрошені продюсери короткометражних та повнометражних ігрових/документальних фільмів та автори їхніх проектів, що перебувають на стадії розробки.

Освітня програма EAVE ON DEMAND допоможе розібратися в правильній роботі міжнародних копродукцій, поліпшить навички продюсерів у питаннях фінансування, маркетингу, а також того, з чого з’являється уся подальша ідея ‒ розробки сценаріїв. Це полегшить наступні кар'єрні кроки для учасників сесії та відібраних для неї проектів. Допомагатимуть у проведенні семінарів провідні експерти EAVE, серед яких керівник групи Діана Ельбаум (Beluga Tree, BE), консультант зі сценаріїв Клер Даунс та консультант з продажів та маркетингу Аранка Матітс (Featurette, NL).

Семінари будуть складатись з роботи над вибраними проектами, які зараз знаходяться в розробці, та майстер-класів з міжнародного спільного виробництва і продажів на міжнародному ринку. Для десяти відібраних проектів буде проведена індивідуальна робота, а для широкої професійної аудиторії проводитимуться майстер-класи з експертами кіноринку. Цільова група EAVE ‒ продюсери, які вже мають певну репутацію (короткометражні/повнометражні документальні чи ігрові фільми) і готові відкритися для міжнародного ринку для спільного виробництва. Усі заняття будуть проходити англійською мовою. Вартість участі для проекту 13500 гривень.

Для подачі заявки на участь, будь ласка, заповніть форму тут: https://forms.gle/PznSiq1JWWS6yyqc6

Будь ласка, надішліть вашу заявку до 9 вересня 2019 року. Результати будуть оголошені після 16 вересня 2019 року. За додатковою інформацією звертайтесь за адресою info@uafilmacademy.org.

Воркшоп EAVE ON DEMAND IN KYIV організований EAVE та Українською кіноакадемією у партнерстві з Одеським міжнародним кінофестивалем та за підтримки Українського культурного фонду.

EAVE - провідна європейська організація з навчання, розвитку та нетворкінгу для продюсерів по всьому світу, заснована у 1988 році. Вона надає можливість професійного навчання та об’єднання продюсерів з різних регіонів з метою розвитку ділових стосунків для спільного виробництва проектів. Унікальна міжнародна мережа організації нараховує понад 2700 продюсерів та кіновиробників (дистриб’ютори, спонсори, торгові агенти тощо).

Українська кіноакадемія ‒ це об’єднання експертів та професіоналів у галузі кінематографу та кіноіндустрії. Академія об’єктивно оцінює досягнення українських кінематографістів у 20-ти номінаціях та вручає щорічні нагороди. Місія Української кіноакадемії, заснованої у 2017 році, полягає у всесторонній підтримці та розвитку українського національного кінематографу.

Одеський міжнародний кінофестиваль ‒ один з найбільших глядацьких кінофестивалів у Східній Європі, який щорічно проходить у кінематографічній столиці України ‒ місті Одеса. Був створений у 2010 році задля популяризації якісного інтелектуального кіно серед українських глядачів, а також з метою підтримки та розвитку українського кінематографа у країні та за кордоном. ОМКФ є найбільшим кінофестивалем в Україні та одним із найпопулярніших у Європі. За час існування фестиваль став провідним майданчиком для професіоналів кіноіндустрії з постійними секціями Film Industry Office та Кіноринок, що створює можливості для копродукцій та співпраці для міжнародних продюсерів, українських професіоналів, кінотеатрів, кіностудій, дистриб’юторів тощо. Окрім власне фестивалю в липні, ОМКФ також організовує Зимовий кіноринок та галузеві навчальні заходи.

Український культурний фонд ‒ державна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Український культурний фонд підтримує проекти через конкурсний відбір.

Поділитись в Facebook
2019-08-23