Ведучим церемонії вручення Першої Національної Кінопремії стане Олександр Скічко

Шоумен та телеведучий Олександр Скічко стане ведучим урочистої церемонії вручення нагород Першої Національної Кінопремії, що відбудеться 20 квітня в Києві у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Олександр Скічко – український телеведучий, актор, пародист та співак, що має близько 10 років досвіду ведення найрізноманітніших програм та шоу на радіо та телебаченні.

“Заснування національної кінопремії – значний крок для нашої країни та українського кінематографу, - каже Олександр Скічко. – Бути частиною цієї події – велика відповідальність, особливо під час першої церемонії. Сподіваюсь, мій досвід проведення марафону під час трансляції “Оскару” та інших заходів допоможе зробити урочисте вручення Національної Кінопремії яскравою та визначною подією у житті нашої країни!”

У творчому портфоліо Олександра такі телевізійні програми як “Зірковий шлях” та марафон у межах прямої трансляції 89-ї церемонії вручення премії “Оскар” на телеканалі “Україна”. Нещодавно стало відомо, що він також стане спів-ведучім всесвітньо відомого конкурсу “Євробачення-2017”, котрий пройде у Києві вже в травні.

Нагадаємо, що триває прийом заявок на членство в Українську Кіноакадемію та прийом фільмів на участь у конкурсі Першої Національної Кінопремії.

Поділитись в Facebook
2017-10-08