Відібрано учасників освітньої сесії EAVE ON DEMAND IN KYIV

Воркшоп EAVE ON DEMAND IN KYIV, організований EAVE та Українською кіноакадемією у партнерстві з Одеським міжнародним кінофестивалем та за підтримки Українського культурного фонду, пройде в Києві 15-18 жовтня

Освітню сесію EAVE ON DEMAND буде проведено 15-18 жовтня в Києві у класичному форматі - з детальною роботою над конкретними проектами. Під час програми на серії групових та індивідуальних зустрічей вивчатимуться механізми результативної роботи на десяти проектах, які було відібрано для участі. Заявки приймалися до 12-го вересня. До участі у програмі були запрошені продюсери короткометражних та повнометражних ігрових та документальних фільмів, а також автори проектів, що перебувають на стадії розробки.

В воркшопі EAVE ON DEMAND IN KYIV братимуть участь наступні проекти:

  • “Кого ти більше любиш?” (прод. Наталія Лібет, реж. Тоня Ноябрьова)
  • “Ти космос” (прод. Анна Соболевська. реж. Павло Остріков)
  • “Вера” (прод. Дар’я Бассель, реж. Марина Степанська)
  • “Як там Катя?” (прод. Ольга Матат, реж. Христина Тинкевич)
  • “Я, Ніна” (прод. Олеся Корженевська)
  • “Рома” (прод. Вікторія Хоменко та Дар’я Бассель, реж. Ольга Журба)
  • “Крихка пам’ять” (прод. Олександра Братищенко, реж. Ігор Іванко)
  • “Смак свободи” (прод. Олена Моренцова-Шулик, реж. Олександр Березань)
  • “Мішень Антихриста” (прод. Віктор Калатай, реж. Олексій Єсаков)
  • “Expedition 49” (прод. Олексій Кобелєв, реж. Аліса Коваленко)

Освітній проект для українських кінематографістів EAVE ON DEMAND IN KYIV розрахований на продюсерів, які безпосередньо керують процесом творення і донесення проекту до цільового споживача. EAVE ON DEMAND ‒ це сесія від найкращої європейської освітньої програми EAVE. В Україні вона втілюється за підтримки Українського культурного фонду у співпраці з Українською кіноакадемією та в партнерстві з Одеським міжнародним кінофестивалем. Ця престижна програма з винятковою фаховою експертизою розробляється організацією EAVE і надається спеціально для різних країн не лише Європи, а й усього світу. За чотири дні воркшопу продюсери разом з експертами пройдуть майстер-класи, групові сесії та індивідуальні зустрічі з кіновиробниками.

EAVE - провідна європейська організація з навчання, розвитку та нетворкінгу для продюсерів по всьому світу, заснована у 1988 році. Вона надає можливість професійного навчання та об’єднання продюсерів з різних регіонів з метою розвитку ділових стосунків для спільного виробництва проектів. Унікальна міжнародна мережа організації нараховує понад 2700 продюсерів та кіновиробників (дистриб’ютори, спонсори, торгові агенти тощо).

Українська кіноакадемія ‒ це об’єднання експертів та професіоналів у галузі кінематографу та кіноіндустрії. Академія об’єктивно оцінює досягнення українських кінематографістів у 20-ти номінаціях та вручає щорічні нагороди. Місія Української кіноакадемії, заснованої у 2017 році, полягає у всесторонній підтримці та розвитку українського національного кінематографу.

Одеський міжнародний кінофестиваль ‒ один з найбільших глядацьких кінофестивалів у Східній Європі, який щорічно проходить у кінематографічній столиці України ‒ місті Одеса. Був створений у 2010 році задля популяризації якісного інтелектуального кіно серед українських глядачів, а також з метою підтримки та розвитку українського кінематографа у країні та за кордоном. ОМКФ є найбільшим кінофестивалем в Україні та одним із найпопулярніших у Європі. За час існування фестиваль став провідним майданчиком для професіоналів кіноіндустрії з постійними секціями Film Industry Office та Кіноринок, що створює можливості для копродукцій та співпраці для міжнародних продюсерів, українських професіоналів, кінотеатрів, кіностудій, дистриб’юторів тощо. Окрім власне фестивалю в липні, ОМКФ також організовує Зимовий кіноринок та галузеві навчальні заходи.

Український культурний фонд ‒ державна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Український культурний фонд підтримує проекти через конкурсний відбір.

Поділитись в Facebook
2019-09-17