Онлайн-церемонія Четвертої Національної кінопремії “Золота Дзиґа” пройде 3 травня

Переможців називатимуть у прямому ефірі на церемонії в форматі онлайн-шоу

Церемонія нагородження переможців Кінопремії “Золота Дзиґа” відбудеться 3 травня. Захід, який раніше планувався на 28 квітня, перенесено через можливе продовження терміну карантину та зміну формату – цього року церемонія вперше пройде в режимі онлайн-шоу з прямою трансляцією. Тож для церемонії, яку тисячі глядачів зможуть переглянути онлайн, був вибраний більш зручний час - вечір вихідного дня.

“Цього року церемонія вручення Кінопремії “Золота Дзиґа” буде максимально відкритою і доступною для кожного глядача, для кожного кіномана. Дізнаватись, хто цього року став найкращим в українському кіно, вся країна буде в онлайн-режимі. Ми готуємо насичену інтерактивну програму і переконані, що стежити за перебігом церемонії вручення “українського Оскару” будуть усі, кому небайдужий український кінематограф. Стати частиною цього дійства зможе кожен - на щастя, онлайн-можливості сьогодні це нам дозволяють”, - говорить виконавча директорка Української кіноакадемії Анна Мачух.

Подробиці онлайн-церемонії Четвертої Національної кінопремії “Золота Дзиґа” буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, номінанти Четвертої Національної кінопремії “Золота Дзиґа” стали відомі в кінці березня. Також наразі триває голосування за переможця в категорії “Вибір глядача”.

Поділитись в Facebook
2020-04-06