Завтра відбудеться урочиста церемонія вручення нагород Другої Національної кінопремії «Золота Дзиґа»

Почесний гість церемонії — Президент Польської кіноакадемії Даріуш Яблонські. Разом з Віце-прем'єр-міністром України Павлом Розенком він вручатиме «Золоту Дзиґу» за внесок в український кінематограф режисеру, сценаристу, педагогу, заслуженому діячу мистецтв України Вячеславу Криштофовичу. Серед тих, хто назве зі сцени імена переможців, також Голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, лауреат Першої Національної кінопремії режисер Тарас Ткаченко, Президент Міжнародного фестивалю документального кіно «Артдокфест» режисер-документаліст Віталій Манський, соліст проекту Pianoboy Дмитро Шуров, співачка Джамала та інші.

До минулорічного переліку номінацій додались ще 4 категорії —«Найкращий художник із гриму», «Найкращий художник з костюмів», «Найкращий звукорежисер» та Премія «Вибір глядача» (визначається шляхом голосування онлайн). Цього року Національна кінопремія «Золота Дзиґа» вручається в 18-ти номінаціях.

Урочисту церемонію вручення нагород кінопремії «Золота Дзиґа» проведуть режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв й акторка, модель, ведуча Василіса Фролова.

Червоною доріжкою Другої Національної кінопремії пройдуть члени Української кіноакадемії, українські кінопрофесіонали, що претендують на здобуття «Золотої Дзиґи» – актори, акторки, режисери, продюсери, а також інші відомі персони. Макіяж та зачіски номінанток та гостей вечора створять майстри салону краси «Olga Dikaya». Прикрасами події стануть сукні від RENT A BRAND, а ювелірним партнером виступить TOUS.

Пряма трансляція з червоної доріжки та церемонії вручення нагород Другої Національної кінопремії розпочнеться о 17:00 на офіційному сайті Української кіноакадемії, офіційній сторінці у Facebook та ресурсах jetsetter.ua, segodnya.ua, tv.ua. Генеральним партнером Другої Національної кінопремії виступає АТ «ТАСКОМБАНК», офіційний партнер - компанія Star Media, платіжний партнер - Mastercard, партнер "Кредит Маркет".

Після урочистої церемонії на офіційній локації Кінопремії у Конгресно-виставковому центрі “Парковий” (Паркова дорога, 16А) відбудеться закритий прийом, на якому учасників та гостей пригощатимуть ігристим вином Latinium та коктейлями від ТМ RADA Premium. Ексклюзивними стравами пригощатиме Оріон-кейтерінг. А для всіх бажаючих в закладі «Бєздєльнікі» (вул. Саксаганського, 38) з 22:00 відбудеться афтепаті «Сьют & Тай» (Dress code: black tie, «велкам дрінк» для гостей Національної кінопремії).

Поділитись в Facebook
2018-04-19